Orthomosaic Mapping

Részletgazdag légi ortomózikus térképeket és hasznosítható adatokat szerezhet a projektjéhez.

Orthomosaic Mapping

Ragadja meg a hatalmas, száz hektáros tulajdonságokat pontossággal, részletességgel és pontossággal. Fejlett szoftvereket alkalmazunk drónfotók ezreinek összeillesztésére kiváló minőségű ortomozaikus térképek előállításához. Nézze meg a részleteket, legfeljebb 0,7 in / px felbontással.

Mi az ortomozaik?

Olyan, mint a Google Earth, de a Way Sharper

Az ortomozaikus térkép vagy “orto” egyetlen, geometriai szempontból korrigált kép, amelyet sok fénykép kombinációjával hoztak létre. Ortomozaikus térképészeti technológiánk a drón GPS-helyzetét használja a földrajzi vonatkozású képek rögzítésére. Szoftverünk ezután több száz vagy ezer nagyfelbontású képet egyesít vagy ölt össze, hogy pontos ortómikus térképet hozzon létre.

A pixelenként legfeljebb 0,7 hüvelyk méretű térképfelbontásokkal láthatja, hogy az egyes fűszálak a parkoló repedésein keresztül döcögnek. Ilyen nagy részletességi és pontossági szint ekkora területen csak speciális térképészeti technológiával lehetséges.

Milyen nagy? Számítsa ki a területet könnyedén

A térképeink és képeink pontossága lehetővé teszi számunkra a távolságok mérését és az ingatlanon belüli területek kiszámítását. Pontosan ismerje meg, hogy mekkora készletek vannak, határozza meg a tető négyzetméterét javítás vagy esetleges napelem telepítése céljából, vagy végezzen más értékes számításokat az ingatlanával kapcsolatban.

drone ortomozaikus térkép tetőtéri terület számítással

A gazdálkodás csak könnyebb lett

Kombinálja az ortómás térképezést a multispektrális képalkotási technológiával, hogy betekintést nyerjen a növények egészségére. Az új drónok képesek a Normalized Diffrence Vegetation Index biztosítására az erőteljes növényanalízisek és az adatok által vezérelt döntések számára. És mindezt centiméteres pontossággal biztosítják.

NDVI kukoricatábla ortomozaikus képe