Ingatlankereskedelem

Gyors és egyszerű légi felvételek folyamatosan magas minőségben

Emeld a képeidet

Kép
HD fotók videók
Készítsen lélegzetelállító képeket, hogy a legjobban bemutassa ingatlanja kínálatát. 
Kép
Egyszerű ütemezés
Időzítés ütemezése. Egyszerűen mondja el nekünk a projektjét, és mi gondoskodunk a többiről.
Kép
Tapasztalt szakemberek
Megértjük, hogy a légi felvételek hogyan emelik vállalkozását. Szerezzen be különféle szögeket, távolságokat és irányokat, amelyekre ügyfelei vágynak.

Kép
Teljesen egyedi
Szolgáltatásainkat az Ön igényeire szabjuk, bármire szüksége van. Mondja el nekünk, mit keres, és hogyan tudunk segíteni.
Kép
Gyors fordulat
Az egyszerű ütemezés és a gyors átfordítás a projektek befejezését pillanatok alatt elvégzi. Megosztjuk szerkesztett képeit, amint elkészülnek.


Országos kiszállás
Szerezzen ugyanolyan nagyszerű élményt és minőséget bárhol, ahol szüksége van a légi felvételekre.
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

Kereskedelmi ingatlan fényképezés

A légi fényképezés hosszú ideje az ingatlanmarketing része; ezeket a nézeteket azonban hagyományosan a helikopterek rögzítették, és csak a legdrágább listák számára fenntartották. A drónok jelentősen csökkentették a légi fényképezés költségeit, és gyönyörű kimenetét mindenki számára megfizethetővé tették.

légi drone fénykép kereskedelmi ingatlan épületrőlantenna drone fénykép kereskedelmi ingatlan irodaház irodaházban
légi drónfotó Pennsylvania kereskedelmi hajózási létesítményérőllégi drón p4

Memorandum kész bemutató és ajánlat

Mutassa be ingatlanát befektetőknek vagy ügyfeleknek meggyőző légi videókkal és fotókkal Mutassa be ingatlanának helyét, főbb hozzáférési pontjait, népszerű kirakatait és parkolóhelyeit. Az összes fotót és videofelvételt nagy felbontásban készítjük el, a legjobb tisztaság és felbontás érdekében. 

A légi felvételek készítését azonnal elkészítjük. Egyszerűen mondja el nekünk a projektjét, mi pedig gondoskodunk a többiről. Sőt színesítjük a fényképeket, és együtt szerkesztünk egy végső videót, így a képei azonnal megoszthatók, amint megkapják.

A Marylandben, Baltimore-ban végzett projekt során kiemeltük a bevásárló pláza helyét, környékét, bejárati pontjait és népszerű kiskereskedelmi üzlethelyiségeit. 

légi drónfotó fotó a Gainesville-i (GA) kereskedelmi ingatlanokról, teljes épületre és parkolóra való tekintettellégi drónfotó a bevásárló plázáról a Maryland-i Baltimore-ban
arial drone fotó a Maryland-i Baltimore-i bevásárlóközpontról a kirakatokra nézvealacsony magasságú légi drónfotó Lowe üzletéből a Maryland-i Baltimore bevásárló plázában
zár-megjelöl szemcsésedik-ból kirakatok a bevásárlóközpontban, Baltimore, Maryland drone által

Mutassa be az épületeket

légi drone fénykép az irodaházból, Birmingham, Alabamalégi drone fénykép az irodaház oldalnézete mutatja a tó hátul Birmingham, Alabama
légi drónfotó fotó a Gainesville-i (GA) kereskedelmi ingatlanokról, teljes épületre és parkolóra való tekintetteldrone fotó irodaház élénk zöld tó videóval az előtérben, Birmingham, Alabama
légi drónfotó az irodaház bejáratától Birminghamben, Alabama

Tegye piacra cégét

Használjon légi drónfelvételeket, hogy magával ragadó és vonzó videókat készítsen a tulajdonáról. Készítsen gyönyörű képeket korábban nem látott szögekből. Nagyfelbontású légi és földi fényképeket készítünk, amelyek ideálisak prospektusok, keretes képek és különféle egyéb kreatív célok nyomtatásához. Mutasson be egy vadonatúj bevásárlóközpontot, irodaházat vagy más kereskedelmi ingatlant szakmailag szerkesztett fotóinkkal és videóinkkal. 

drone fotó a vörös irodaház elől Randolphban, Massachusettsbenlégi drónfotó teherautó-öblökről és a massachusettsi Randolph-ban található irodaház mögött
1Válassza ki a tervét
Válasszon tervet, amely lenyűgözi ügyfeleit.
2Ütemezze a munkameneteit
Mondja el, mikor és hol lesz szüksége segítségünkre.  Még nem tudod?  Nincs mit. 
Csak egy héttel értesítsen bennünket a következő ülés előtt.
3Töltse le a felvételeket
2 munkanapon belül elküldjük a munkamenet kép- és videofájljait.