Légi térképészeti szolgáltatások

Orthomosaics

Drónjaink kifinomult 2D térképeket és 3D digitális magassági modelleket képesek előállítani, amelyek lehetővé teszik, hogy naprakész adatokkal pótolhassa a műholdas térképezéssel maradt képalkotó hézagokat. Az ortomozaikus térképeket nagy számú, egymást átfedő, meghatározott területet lefedő fotó készíti. A pontos légi képek rögzítése után ezután szoftver segítségével varrjuk a fotókat georektifikált ortomozaikába.

ortomozaikus farm légi térképe
Kihasználhatja a földrajzilag hivatkozott ortomozaikákban található metainformációkat a pontfelhők, volumetrika, NDVI, 3D digitális felület és terep modellek kiszámításához.

NDVI

A Normalized Difference Vegetation Index (NDVI) képeket drónkamerákkal rögzítik, amelyek mind a vizuális, mind a közeli infravörös spektrumban láthatók. A képek kritikus adatokat szolgáltathatnak a növény-egészségügyről, ha megmérik a klorofill jelenlegi mennyiségét a növényzetben.  

ndvi farm növényi egészségkép


Erőteljes 3D-s modellek

Egy speciális 3D-s modellt adunk Önnek a földjéről. 
Teljes mértékben kölcsönhatásba léphet a modellel és felhasználhatja számítások elvégzésére, beleértve a távolság, a terület és a térfogat mérését. 
Ezek az eszközök ideálisak az építkezések méréséhez, a mezők területeinek kiszámításához és a berendezések helyének megértéséhez.

3D-s modell

Hangkomplexum?

Nem szabad. Nem kell mérnöknek lennie ahhoz, hogy élvezhesse a digitális térképezés számos jelentős előnyét. A bonyolultságok a háttérben zajlanak, és elölről megnézheti és manipulálhatja a lenyűgöző képeket és adatokat.  


Neked

A térképek által szolgáltatott adatok segítséget nyújthatnak az ellenőrzésekben, az eszközkezelésben, az alapanyagigények meghatározásában és a távoli helyeken működő érdekelt felekkel való együttműködésben.

Ügyfeleinek

Lenyűgözze és oktassa ügyfeleit élvonalbeli és könnyen megszerezhető technológiával. Naprakész 2D és 3D térképeket nyújthatunk Önnek egy ingatlanról vagy területről, amelyek könnyen beágyazhatók a webhelyére vagy digitálisan megoszthatók velük.