Termikus képalkotó szolgáltatások

Lakossági ellenőrzések

Légi infravörös ellenőrzési szolgáltatások lakóingatlanokhoz. Helyezzen el hőszivárgást, vízzel károsodott területeket, és értékes adatokat gyűjtsön a javításhoz.

Tetőtéri ellenőrzések

Infravörös drónképekkel vizsgálja meg a tetőtéri elemeket, beleértve a felső membránt, a burkolatokat, a fém széleket és egyebeket hőszivárgások, nedvességkárosodások vagy egyéb problémák szempontjából.

Infravörös napelemes vizsgálatok

Használja az iparág vezető hőképalkotó technológiáját és infravörös drónkameráit a sérült panelek észleléséhez és cseréjéhez azonnali megtérülés érdekében.

Mezőgazdasági infravörös vizsgálatok

Az RGB és a Multispektrális kamerák segítségével értékelje a termés minőségét és értse meg a növények egészségét. Kapjon teljes ortomozaikus képet a mezőkről.

Elektromos ellenőrzések

Hőképekkel ellenőrizze az alállomásokat és a kültéri elektromos berendezéseket. Fedje fel a felesleges hőterületeket, és akadályozza meg az alkatrészek meghibásodását.

Egyéni kérések

Szerezzen döntéshozatali adatokat részletes infravörös képekből, amire csak szüksége van a projektjéhez. Együtt fogunk működni annak biztosításában, hogy rögzítsük azokat a képeket, amelyekre szüksége van a kívánt adatok megszerzéséhez.

A legjobb épületdiagnosztika

Fedezze fel a rejtett károkat

A hőképek segítségével valóban megértheti otthonának állapotát. Megfigyelheti a túlzott hőmérséklet-különbségeket, amelyek jelezhetik a problémás területeket, fedezhetik fel a rejtett nedvességkárosodást, és azonosíthatják az infravörös fényképek hőszivárgási problémáját.

Teljes 360 fokos nézet

A drónok használatával könnyedén teljes 360 fokos termikus képet kaphat otthonáról. Időben és költséghatékonyan értékelje a külső falak, ablakok és háztetők állapotát, hogy részletes jelentést készítsen otthonáról.Kezdje el az épület hőellenőrzési szolgáltatásait

infravörös kamera a lakóotthonra mutatott

Termikus tetőtéri ellenőrzések

felülről lefelé a gyártási létesítmény hőképe
Megelőzi a problémákat, mielőtt azok még rosszabbá válnának

Termográfiai képalkotással egyszerűen értékelheti tetőtéri állapotát. A drónjaink át tudnak repülni a tetőn, és nagy részletességgel készíthetnek nagy felbontású infravörös fotókat. Helyezze el az anomóliákat, és azonosítsa a vízkárokat, a hőszivárgást vagy más lehetséges problémákat. Ha nem kezelik, sok tetőtéri probléma súlyosbodhat és költségesebbé válhat, és szivárgást, penészt és rothadást okozhat.

Költséghatékony. Időhatékony. Felelősség hatékony.

A tetőtéri ellenőrzések végrehajtása drónokkal gyorsabb, biztonságosabb és időhatékonyabb módszer a szükséges értékes adatok összegyűjtésére. Csökkentse a felelősség kockázatát és élvezze a gyorsabb átfutási időket.Ütemezze be a tető hőellenőrzését

Azonnali ROI a napelemes vizsgálatokból

Spot hibák. Maximalizálja a hatékonyságot.

Az infravörös drónképek részletes adatainak felhasználásával maximalizálja a napelem tömb kimenetét és hatékonyságát. 

A PV rendszerek infravörös vizsgálata az egyes modulok és karakterláncok hibáit azonosítja. Ezeket a sérült paneleket ezután lehet cserélni, ideális esetben a gyártó garanciáján belül, és növelhetik a napmező teljes teljesítményét. 

Növelje a napmezők működési hatékonyságát a drón-termográfia segítségével, és azonnal megtérülhet befektetése. Növelje a napmező hatékonyságát

drónfotó a lakóhelyi tetőtéri sorrendről

A gazdálkodás csak könnyebb lett

NDVI kukoricatábla ortomozaikus képe

Légi betekintés a növényekbe

Kombinálja az ortómás térképezést a multispektrális képalkotási technológiával, hogy betekintést nyerjen a növények egészségére.

Az új drónok képesek a Normalized Diffrence Vegetation Index biztosítására az erőteljes növényanalízisek és az adatok által vezérelt döntések számára. Repülés közben élőben megtekintheti a termőföldet, és később állítsa össze a képeket a teljes ortomozaikus nézet érdekében, centiméteres pontossággal.

Az infravörös képalkotó technológia segítségével hatékonyan ossza el erőforrásait a terméshozam és a teljesítmény növelése érdekében.Szerezzen légi betekintést a mezőgazdaságba

Hogyan működnek légi szolgáltatásaink

Egyszerű. Kényelmes. Teljesen egyedi.

Drónfotós szolgáltatásokat nyújtunk országszerte, és professzionális következetességet és megbízhatóságot kínálunk márkája számára. Méretünk elég nagy ahhoz, hogy lehetővé tegye a gyors átfutási időt, és kiküszöbölje az utazási díjakat és költségeket, amelyeket egyébként az ügyfelek viselhetnek. Hálózatunkon belül a szakértő drón-üzemeltetőket ellenőrzik és bizonyítják, és készek vállalni minden olyan projektet, amelyet elküld nekünk.

Rugalmasságot kínálunk arra, hogy szolgáltatásainkat bármilyen projekthez igazítsuk, és egyszerű megoldást kínálunk a minőségi eredmények eléréséhez.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és három egyszerű lépésben változtassa meg projektjét, termékét vagy tulajdonát vonzó vizuális történetté.Lépjen kapcsolatba velünk

Meséljen a projektjéről

Magazin minőségű állóképek készítése helyekről, emberekről vagy eseményekről. Fotósaink prémium minőségű drónokkal repülnek, és gyakorlatilag bármilyen szögből készítenek képeket a témáról.

Repülést tervezünk

Miután megerősítette a projekt részleteit és követelményeit, elküldünk egy pilótát a megadott helyre, bárhol is van ránk.

Töltse le a légi képeket

Megosztjuk veled drónfotóidat és videóidat, és a forgatás időpontjától számított 24 órán belül letölthetővé tesszük őket.

[WP_TRAVEL_ENGINE_THANK_YOU]